lauantai 8. tammikuuta 2011

Nuorgami kutsuu BD

Ah, vielä monta (7) pitkää kuukautta siihen, että me markiisit toteutamme kauan sitten saadun idean matkasta kohti Nuorgamia! :) Mä en millään jaksais odottaa että aika kuluis ja heinäkuu koittais. Suurin syy siihen, että toivon heinäkuun tulevan jo vaikkapa huomenna on se, että saavutan silloin kunnia-arvoisen täysi-ikäisyyden (ilman 18 -vuoden ikää ois aika huonot mahdollisuudet lähtee minnekään Nuorgamin alkoon, vinkvink, se on siis yksi tämän matkan lukuisista kohokohdista.. BD)!

Luoja yksin tietää tämän reissun tarkoituksen, idea tähän koko hommaan lähti siis ihan vain pelkästä läpästä. Onneksi rakas markiisini arkistoi silloin käydyn mesekeskustelun jossa tämä suuri ja ratkaiseva päätös tapahtui.


A -  31 kertaa 8,5 = 263,5 tuntia olisin töissä

A -  tuntipalkka joku 8 euroo. 263,5 kertaa 8 = 2108 €, ei paha
M -  : DDDDD
M -  sil saadaan monet matkat kyl jo matkattua : DDD
M -
A -  nuorgam - helsinki - nuorgam
A -  käydääks joskus nuorgamis
M - NUORGAM?
M - mikä hemmetti se on?
A -: googleta

M-  no en
M - kerro!
A - se on suomen pohjoisin paikka
M - joo
M - katoin jo
M - katoin jo ku et kertonut
M - joo mennää vaa!!
M - hei vittu siel on alko!!!!!!
A - JOO !!!!!!!!!!!!!!
A - katoin kans just samaa

Eli jo yksistään tää mesekeskustelu kertoo sen, että me molemmat markiisit ollaan aika impulsiivisia... Jos joku idea tulee mieleen, niin se on hemmetti soikoon pakko toteuttaa! Se ei kuitenkaan aina oo hyvä juttu, sen todistaa monet monet kiipelit (? mikä sana toi on, vai onko se edes sana?!), joissa olemme olleet.. Niistä sitten lisää seuraavilla kerroilla :D

No, anyway, tuosta keskustelusta koko idea tälle matkalle lähti, ja nyt ollaankin sitten hyvää vauhtia toteuttamassa koko juttua. Ei se väärin oo, kesästä tulee aika mielenkiintoinen tämän reissun ansiosta! Mä voin kuvitella mielessäni sen hetken, kun starttaamme ladan (ladan? voi luoja..) ja matka kohti pohjoisia lakeuksia alkaa monien eksymisien rikastamana.. Mitä tykkäät rakas markiisi jos käytäis matkan aikana Norjassa? ;o Tosin se tietää lisää kustannuksia mut sehän on sitten vitun samantekevää, eikö?

Okay, tuli äsken mieleen, että meillähän ei ole mitään suunnitelmia matkakustannusten varalle, joten tästä johtuen rakkaat ihmiset, kaikki ideat rahankeruun saralta kommenttina meille tulemaan.
Hyvät ideat palkitaan yllätyspalkinnoin! ;)

Nyt tämä markiisi rupaa pikkuhiljaa olemaan hieman väsynyt tähän kirjoittamiseen, joten ah toinen markiisi saapi sitten luvan jatkaa.


BD
-M

                                
                                                             C'est mon rêve

1 kommentti:

  1. No joko reissu lähestyy, kun heinäkuu on ihan kohta? Vai onko tullut muutoksia matkaan?

    VastaaPoista