torstai 13. tammikuuta 2011

Lunta tulvillaan...

...on meidän piha ainaki.
Nyt on zumbat zumbailtu ja telmittiin (joo..) tossa lumessa kaverin kanssa äsken ja otettiin vähän kuvia ! Joten tässä postauksessa näette kuvia. Mut ensin mä aion kertoo yhest asiasta, josta me syvällisesti keskusteltiin kotimatkalla.
Me päädyttiin ikävä kyllä sellaiseen tulokseen, että tää elämä on paskaa. Valaisen vähän: Vuorokaudessa ei yksinkertasesti oo riittävästi tunteja hauskanpitoon, jos aiot opiskella kunnolla ja päästä töihin tai jotain. KOSKA jos opiskelet nyt, ni sit ku oot vihdoin vapaa hauskanpitoon, oot jo niin vanha, ettei sua kiinnosta enää mitkään hauskat jutut. Mut jos sä pidät nyt hauskaa koko ajan, et ehdi opiskella etkä valmistua tai mitään ja sit sun tulevaisuus on pilalla. Summa summarum, elämä on paskaa in all ways :D

Mut eihän se kyl aina silti oo. Tää kyseinen keskustelu oli siis hyvin kärjistetty, eikä ottanut kaikkia mahdollisuuksia huomioon, mut kunhan pohdiskeltiin. Mut siis se me huomataan tästä kuitenkin, että mitään tiettyä juttua ei voi tehdä koko ajan, jos haluaa elämältään jotain muutaki ku sitä jotain yhtä. Pitää siis tehä vähän kaikkea ! TAI vaikka yhtä kunnolla ja kahta huonommin. Mut se meidän pohdiskeluista :D Täält vois sataa nyt kuvia vähäsen.








hahaha, iidan kumikäsi ja kiivii

ja tää reppu oli mein mukana zumbailemassa !

-A
ps. kollega on kattomas mun serkun keikkaa, joten arvon herra saa ehtiessään kirjoittaa seuraavan postauksen BD

3 kommenttia: