sunnuntai 9. tammikuuta 2011

UNIRYTMIT SEKAISIN JA MARKIISIT KEHRÄÄ

Okay honeyt, täähän käynnistyi mahtavammin kuin osasin koskaan villeimmissä unelmissani kuvitellakaan.... (!!!!!!!!!!)
Myö markiisit ei jakseta ees lähteä pois koneelta kun ollaan niin innoissamme tästä blogista! ;)
Noei, nää menninkäiset vasaroiden kera ohimoilla jyskyttää nyt niin kovaa tahtia, että pian on tosiaan pakko painua kohti sänkyä.. : (

Tän postauksen idea on nyt kiittää teitä rakkaat ihmiset siitä, että ootte jaksanut selailla tätä sivua suorastaan runsahasti! Siitä VALTAVAT kiitokset teille jokaiselle :)
Nyt näin piilomainontana (hah, onpa piiloisaa...) voin mainita tämän blogin etusivulta löytyvän pienenpienen gallupinpoikasen, johon vastaamalla voitte vaikuttaa ratkaisevasti tämän blogin tulevaan sisältöön! Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokainen tyttö ja poika vie hiirensä sinne vastausvaihtoehdoille ja valittuaan sopivat vaihtoehdot, klikkaa sen jälkeen äänestä - nappulaa!
Helppoa, eikö?
Eli näin helposti vaikutatte blogin tulevaan sisältöön. Näin etukäteen voin sen verran mainita (älä rakas markiisi tapa mua tän johdosta.. :s) että noi valittavana olevat vaihtoehdot ovat jo saaneet muualla suuren yleisösuosion, eli niitä lukiessanne ette varmastikaan tule kuolemaan tylsyyteen! ;)

Mutta nyt on tosiaan tämä teksti niin sekavaa ja kirjoitusvirheiden täyttämää, että meikäpoika sylkee koneen ja painuu vällyjen alle kiskomaan unta palloon!

-M täältä toivoittelee bonne nuit vaan kaikille valtavien kiitosten saattelemana!

Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Mitäh, nukkumaan menit, kenen luvalla puol viis mennään nukkumaan, SILLO ALKAA BILEET! :DD
    Hauskaahan tätä on lukea, kiitos arvon markiisit! *niiaa kunnioittavasti* :DD

    VastaaPoista
  2. kiitos arvon Kaizaxi kunnioittavasta kommentistasi ;) bileitä ei valitettavasti enää kykene aloittamaan puol viideltä, kun takana on melkein 20 tuntia valvomista ja pohjalla vielä edellinen darra BD mutta jos ens kerralla !
    -markiisit

    ps. kiitos kun liityit lukijaksemme ! :>

    VastaaPoista