sunnuntai 23. tammikuuta 2011

MUUTOKSIA SUUNNITELMISSA !

Meillä arvoisilla Markiiseilla on ollut nyt vähän huono ilta eilen. Meidän sydämet pysähty, ku tajuttiin, että olis pitäny päättää Nuorgamin ajankohta aikasemmin. Mulla on nimittäin kesällä tiedossa nuorisovaihtomatka, joka sijoittuu niin ikään heinäkuun lopusta elokuun puoleen väliin. Herra Markiisillahan on täysi-ikäisyys (ajokortti) -synttärit vasta heinäkuun lopulla, joten me ei ehditäkään siinä synttäreiden ja mun vaihdon välissä Nuorgamiin. Tän havainnon päästyä perille meidän hermoratoja pitkin solujen synapseihin, alkoi pikkuinen vitutus ja "MITÄ ME NYT TEHDÄÄN??" -hälinä. Mä ite en pystynyt olemaan paikoillani, en pystynyt menemään nukkumaan, vaikka kello oli jotain kahden paikkeilla, enkä istumaan tässä koneella.
Me ollaan suunniteltu tätä matkaa varmaan kaks vuotta, ja oltiin varmoja, että se toteutuu tänä kesänä. Mutta yritettiin keksiä jotain hätäsuunnitelmia ja kaikkea, mutta ei mikään oikein toiminut. Kouluhan on ehtinyt jo alkaa, ku mä tulen sieltä vaihdosta. Ja jos me mentäis joskus elokuun lopulla vasta, niin silloin vois olla jo KYLMÄ, ja me ei haluta et on kylmä, koska kaikki mein suunnitelmat perustuu siihen, et on kesä ja kuuma. Mä päätin siinä sitte mennä nukkumaan kolmen aikaan huomattuani, että ongelmanratkaisukyky ei ole varmaan paras mahdollinen siihen aikaan. Pyörin sängyssä varmaan vartin, ja tulin takas koneelle. En vaa pystynyt nukkumaan, ku mietin koko ajan et miten tän matkan käy. Mut me oltiin päätetty, että tää matka toteutetaan joka tapauksessa.

Aamulla ku heräsin, heti ekana mun mielessä oli taas Nuorgam, vaik luulin et se ei välttämättä olis. No, mä kelailin koko aamun taas kaikkia ratkaisuja....
Sitte puhuttiin markiisin kanssa puhelimessa ja tultiin sellaseen tulokseen, että:
-Toteutetaan pienimuotoisia markiisiajeluita aina ku mahdollista siitä lähtien ku mä saan kortin.
-Mennään syksyllä jonnekki lämpimään paikkaan
-Ja Nuorgamiin ensi kesänä. Ja päivämäärä lyötiin jo nyt  lukkoon.

Nuorgamin matkan postauksia saatte siis odottaa vielä vähän kauemmin, mutta sitä ennen olis kohteena siis mitä todennäköisemmin Espanjan ihku bilemesta IBIZA! Jonne menoa ei siis haittaa kylmyyskään !









 
Me mennään siis tsiikailee Ibizan parhaat bilemestat ja vuokrataan skootterit sielt nii yms. Nyt meil on aikaa kerätä rahaa Nuorgamin reissuu varten yli vuosi (yhyy, siihen on aikaa niin paljon :C ....) ja meil on sit kasassa lähtöpäivänä molemmilla pari miljoonaa ;) voidaa sit tehä ainaki kunnon reissu :) jeeeee !
Mut heti ku mä saan kortin ni lähetää ajelee kera markiisilevyjen, joita on jo 19 ! (niistä on tulossa joskus postaus!!)
Ja sit ku mul on kortti ni ajan varmaa joka päivä. Eli halukkaat saa ilmottautuu kyytiin BD

Pikkusia käänteitä voi siis tulla ja mutkia matkan varrelle, hehheh. Mut nyt ku päivä on lyöty Nuorgamii varten lukkoon, ni sillon ei yksinkertasesti vaan tapahdu mitään muuta.
Lopputulos tälle jutulle oli siis vaan LISÄÄ matkoja tiedossa ja sehän on vaan hyvä juttu ;) joten en tiedä oliks nää muutokset niin negatiivisia :DDD vaik se aluks tuntuki siltä.
Muistakaa hyvät lukijat päättää päivänne TAI SITTEN EI.....krhm, ei noin traagisia juttuja, vaan siis muistakaa käyttää kalenteria oikein ja muistakaa taistella jonkun tosi hyvän jutun puolesta loppuun asti :D
Ja huom, kliseitä ei oo olemassakaan.

-A :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti