maanantai 17. tammikuuta 2011

UFOPLÄJÄYS

Mä ajattelin tähän väliin kivasti tehä tällaisen ufopostauksen, kun meillä oli koulussa tänään niin kivaa :D Eräs opettaja ei ollut jostain syystä koulussa, joten meidän historian tunti oli valitettavasti rehtorin ohjeistama TUTKIELMAN teko -tunti. Aiheina oli jotain Jugoslaviaa yms jotain ihmeellistä D:DDDDD joo tiedän kyl mikä on Jugoslavia mut silti. Saatiin ihan sikana aikaseksi siitä meidän aiheesta (joo sarkasmia), jota en muista edes enää. Joku aalla alkava liike se oli. Iida voi halutessaan kommentoida tähän blogiin sen aiheen.

Sitte saman opettajan opetuksessa oleva filosofian tunti oli myös rehtorin ohjeistama. Sielläkin tehtiin tutkielmia, mutta aiheina olivat tällä kertaa mm. ALKEMIA, HOMEOPATIA JA UFOLOGIA. No mä sitten kiljuin heti mun kaverin kanssa ilmoille, että meille ufologia ehdottomasti !! Rehtorin lähdettyä otettiin rennosti. Mentiin koneille ja mun pari sanoi, että "oo sä kirjuri" sitte mä sanoin että "sanele sä sitte". No näin tehtiin ja parini jaksoi sanella ehkä neljä riviä, ku mä en kuullut mitään nauruni lomasta... Jätettiin sitte vakavuudet siihen ja laitettiin wikipedia kiinni ku koneetki alkoi lagailemaan. Mä aloin keksiä sitte ite vähän tietoa siihen. Toivon, ettei tätä palauteta kirjallisena, koska lukemiseen olisin vielä ollut valmis, mutta en välttämättä siihen, että paperi menee suoraan opettajalle. Mä ajattelin siis ihan jakaa tän koko tutkielman teille tänne (vähän erilaisessa muodossa kylläkin, koska kirjotin sen käsin ja piirtelin kaikkea yms.)

UFOLOGIA <3
-Ufologia on tutkimusala, joka tutkii havaintoja ja väitteitä tunnistamattomista lentävistä esineistä (luoja että hajosin tota, luulin et sanelija keksi ite koko jutun, mut wikipediassa luki tollei, voitte tarkistaa) ja niihin liittyvistä ilmiöistä.

Tässä välissä on mun piirtämä ufo ja lentävä lautanen:



Lautanen oli kutakuinkin tollainen, mutta piirsin sille vielä siivet.

-Ufologiaa pidetään pseudotieteenä (näennäistiede), mutta ufotutkimus puolestaan on ennakko-oletuksista vapaata kriittistä tutkimusta.

Tässäki välissä on kuva, piirsin sen kopioituna netistä hienosti. Piirrustus oli kopio tästä seuraavasta kuvasta, jossa hienosti pikselöitynyt ufon suurennos näyttää tosi uskottavalta:






alapuolella luki vielä, että  kuvan lähde: www.google.com

-Iltalehti: Suomessakin on ufo-buumi ! (videotodisteita ufoista myös Suomessa)
(kyllä, voitte kattoa niitäkin netistä)

Sitte alkaa se vapaampi osuus:
-Ufoja ohjaavat toisesta universumista kotoisin olevat avaruusoliot, eli alienit, jotka ovat käyneet avaruuslentokoulutuksen omalla planeetallaan, mitä todennäköisimmin galaksilla numero 56714. Siellä he ovat kehittäneet mitä ergonomisimmat ja aerodynaamisimmat pelit ja vehkeet, jotta he jaksaisivat lentää tarpeeksi kauan äärettömässä avaruudessa löytääkseen elämää toisilta planeetoilta. Vaikka todennäköisyys löytämiseen on hyvin pieni, sama todennäköisyys on myös ei-löytämiseen.

Meinasin jättää koko systeemin tähän, mutta ku kello oli vasta niin vähän, ni päätettiin olla tunnollisia oppilaita, ja oltiin luokassa sitte tunnin loppuun asti. Ja mikäs siinä oli lisää keksiessä ;)

-Ufoissa on sisällä ohjaamo, josta löytyy ohjaamiseen tarvittavat vivut ja nappulat. Nappuloiden painamisen seurauksena nappuloiden yläpuolelle syttyy punainen tai vihreä valo riippuen painamisen kannattavuudesta. Ufoissa on yleensä myös WC:n tapainen koppi ja ruokahana. Aivan ufon keskeltä löytyy korkeampi tähystystarkkaamo, josta alienit kiikaroivat teleskooppiKYBERkiikareillaan mahdollista lähistöllä tapahtuvaa liikehdintää. Ulkopuolelta ufo näyttää siis tältä:
HIENO KUVA TAAS TÄSSÄ VÄLISSÄ :) Piirrettäessä keskityin mm. ufon muotoon, ulkopuolella vilkkuviin valoihin, sekä tarkkaamon ja antennin nimeämiseen. 

-Ufon ulkokuoren materiaali on fosforia tai heliumia. Ulkokuorella sijaitsevat vilkkuvat valot on suunniteltu herättämään huomiota ja valaisemaan alienien reittiä, sekä myös varoittamaan muita avaruudessa ilman heijastinta liikkuvia.
Laskeutumisen alkaessa ufon pohjasta avautuvista luukuista tulee erilliset jalat, jotka pehmentävät laskua (vaikka kova lasku ei alieneita edes hetkauta, koska heillä ei ole tuntoaistia). Poikkeuksena jalkojen ulos tulemiselle on kuitenkin laskeutuminen auringon pinnalle, jolloin jalat eivät siis tule esiin, vaan pysyvät visusti koneen sisäpuolella PAITSI ! jos samalla hetkellä värikäs jänis syö pähkinöitä kaakkoissuunnalla meidän planeettamme kuusta katsottuna.
Alienit ovat pohjimmiltaan mukavia, mutta auringon lähettämän KROONIsäteilyn osuessa heihin, heistä tulee pahantahtoisia hirviöitä, jotka yrittävät tuhota kommunismin Maa-planeetalta.

Ei sitten muuta tällä kertaa :) Nauttikaa tästä päivästä, koska todennäköisesti opitte jotain uutta ;D
-A

2 kommenttia:

  1. ai se oot siis sinä :D omg.
    enkä muuten yhtään muistanu edes tota sanaa vaik sanoit sen. siis menin ihan paniikkiin ja aloin kelailla, et KUKA KOMMENTOI JA MITÄ V****A TOI TARKOTTAA, mut ei hämminkii, meen tekee ruokaa

    VastaaPoista