perjantai 21. tammikuuta 2011

ei oo helppoo

Luin äsken tollasen 11 sivusen dokumentin, jonka kirjotin joskus muutama vuosi sitte mun sen hetkisestä elämänvaiheesta, joka oli aika jäätävä. Heti alko ottaa päähän ihan sikana :D en varmaan aio enää ikinä lukea sitä. Voi kunpa te kaikki tietäisitte, kuin tyhmiä eräät ihmiset täs maailmassa on ! Ja voisin muuten vaikka heti kertoa, että kuinka tyhmiä, mutta en sentään. Jos tätä blogia lukee joku eräs erittäin omahyväinen miespuolinen henkilö, joka sai kaikki kaverinikin minua vastaan ja jonka tunsin todella hyvin noin kaksi ja puoli vuotta sitten, tuntekoon hän tappavan piston sydämessään. Toivottavasti piristyn jossain vaihees ennen ku meen nukkumaan, koska muuten en varmaan saa unta. Muutenki sattuu pää ja kaikkea. Siis se on niin jännää, että tollasen lukeminen voi pilata fiilikset oikeesti tosi nopeesti. Ja ku en oikeesti enää edes muistanu, että asiat meni tollee, ku olin ehtiny ONNEKS jo unohtaa.
Suosittelen lämpimästi kirjoittamaan tollaisia elämänkerrallisia pieniä osioita, mut jos kirjotatte veemäisistä asioista, ni älkää lukeko niitä, mikäli ootte viel ennen lukemista kohtuu hyvällä päällä :)
Kuuntelen vähä markiisilevyjä täs ja voisin muuten tehdä jotain tärkeetäki, mut nyt ei kyl pyge. Onneks on perjantai :D Ja voin vaik suunnitella Nuorgamin matkaa piristyäkseni !!! Aloin nauraa aikaisemmin päivällä yhelle idealle, joka on oikeest taas kerran sarjassamme worst case scenario, mut en paljasta sitä vielä BD Oikeesti se idea on alkuperäisesti urosmarkiisin keksimä, mut mä vähän aloin kelailemaan ja repesin.

Aloin vähä haaveilee taas kerra ja mulle kävis vaik heti olla jossain näistä paikoista:










-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti