lauantai 8. tammikuuta 2011

kuningasidea ? BD

HEI KAIKKI MONET TUHANNET LUKIJAT
Tääl on siis kaks tyyppiä (alalta lainvalvonta ja turvallisuus) kirjottelemassa markiisiblogia, ja jos joku ei tiedä mitä se tarkoittaa, niin markiiseista saa tietoa esim tuolta! Tää markiisi -sanana on kuitenkin sillei hitusen inside, joten tän blogin sisältö ei liity tohon wikipediasta saatuun informaatioon millään tavalla, paitsi ehkä sillä, että tää teksti on astetta kunniakkaampien henkilöiden allekirjoittamaa..
Markiisit kirjottelee ehkä eniten toistensa iloksi täällä, jos ei lukijoita heru, mutta ei hämminkii.
Täällä saatetaan suunnitella matkailuun liittyviä asioita (himomatkustelijat älkööt kuitenkaan avautuko), jauhaa paskaa tai vatvoa päivän tapahtumia.
Tässä varmaan kuitenkin postausten myötä saatte hyvät lukijat enemmän irti tästä blogista ja tän perimmäisestä tarkotuksesta, joten keep on reading.

Mä ainakin tulen julkaisemaan myös joitain kuvia tässä blogissa, mutta toisesta en tiedä, eikä hän varmaan tällä hetkellä tiedä itsekään, koska kärsii pahasta darrasta. Arvostelukykyään hän ei silti kuitenkaan ole  menettänyt, koska tää idea markiisiblogin perustamiseen tuli sieltä suunnalta.
Jippii, en keksi enää mitään tähän alkusysteemiin, joten toinen osapuoli saa tehä ekan kunnon jutun.
Ei sillee enää mitään muuta, paitsi et jos nyt luet tätä ni suosittelen lämpimästi tän blogin seuraamista jatkossa BD

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti