perjantai 21. tammikuuta 2011

It's time to say goodbye

Voi hyvä luoja mikä päivä takana. Ensinnäkin mä oon nukkunut yhteensä noin kaks tuntia ja olo on ihan täysin sen mukana, päässä sillee kevyesti humisee ;)

Ok, mä tein tänään taas kerran pikavisiitin rakkaaseen pääkaupunkiimme, ah, isoon ja ihanaan Helsinkiin -.-
Eka mun piti  lähtee jo klo. 05.30 bussilla mut enpä sit jaksanut herää siihen.. Noh, sehän ei ollut mikään ongelma, sillä keksin että kerkeän hyvin menemään vielä klo. 07.30 bussilla. Arvatkaa onnistuiko? Ei todellakaan. Tää johtu ihan vain siitä, että ystäväni jonka kanssa matkustin samaa matkaa kohti pääkaupunkiseutua myöhästyi bussista, eli ainoa vaihtoehto oli tässä tapauksessa luottaa kohtalomme VR:n käsiin (Syy tähän reissuun oli siis mulla se, että olin lupautunut säestämään yhtä kaveria jossain laulukilpailuissa ja mun piti olla Helsingissä viimeistään klo. 10.35.. Bussilla olisin kerennyt ja junallakin, mutta heh heh, VR todisti taas sangen tehokkaasti palvelutasonsa pettäväisyyden). Voitte arvata että hiukan pelotti aikaisempien huonojen kokemusten vuoksi (näistä lisää myöhemmin tulevissa postauksissa).

Matka alkoi aika sujuvasti, olin ihan pirteä, mutta silti kovin rauhallinen. Tämä on siis mun kohdalla hyvin hyvin harvinainen yhtälö, ja tän asian johdosta enteilin päivästä tulevan hyvä. Ja paskat :DDDDDDDDDD
Heitin siinä junamatkan aikana, että salee mein juna hajoo kesken matkan ja myöhästytään vähän. Se ois ehkä kannattanut jättää sanomatta, sillä kun Tampereelta olimme hypänneet pendolinoon joka olisi ollut aikataulun mukaan Helsingissä TASAN klo 10.35, niin tämä samainen vitun juna hajoaa kesken matkan keskelle ei mitään.
Voitte arvata, etten ollut kovinkaan yllättynyt kyseisestä tilanteesta. Siinä sitten venailtiin jotain reilu 30 minaa et saatais lisäinfoa tapahtuneesta ja pitkän odottelun jälkeen tulikin kuulutus, että JUNAMME ON KÄYTTÖKELVOTON (tai jotain muuta paskaa :D), ELI VIEREEN TULEE TOINEN JUNA HAKEMAAN MEITÄ PENDOLINON MATKUSTAJIA. Tämä toinen juna oli kaiken lisäksi vielä Intercity, eli halvempi ja pidempi kestoinen matkavaihtoehto...
Sekin oli sit aikataulusta noin 30 min myöhässä, eli saavuin Helsinkiin joskus siinä varttia yli ykstoista.¨

Tack J vielä kerran kun onnistuit tuuraamaan siinä säestyskeikassa, yllätyslahja kiitokseksi tulossa jossain vaiheessa ! ;)

Yhyyy. Päivä oli ihan jees, vähän turha ku olin periaatteessa IHAN TURHAAN Helsingissä VITTU KIITOS VR:N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUR. En taidan enää koskaan astua jalallanikaan VR:n nimeä kantaviin paikkoihin, juniin, asemarakennuksiin yms.. Se on totta se !

Kotimatka oli aika paska suoraan sanottuna. Tulin siis yllätys yllätys bussilla himaan. Siin oli kuskina sellanen vanha röökimuija joka kaahaa aina 10000000000000654 KM/H jotta kerkeis aina tauoilla kiskomaan sauhut. Nyt kyl ei pystytty siihe ku lentokentäl oli jotain sählinkiä kyytiin nousevien asiakkaiden kanssa..... -.-
Oli ihan perseestä ollla siellä ilman mitään virikkeitä koko hemmetin matkan. No, selvisin kuitenkin (:

Nyt loppuun vielä pakollinen angsti -osio. Mä oon tooooooooooooosi tooooooooosi pettynyt siihen, ettei eräs erittäin tärkeä ihminen pysty vielä pitkän ajankaan päästä puhumaan mulle suoraan ja rehellisesti..
Vähän oon väsýnyt ainaiseen kiertelemiseen ja kaartelemiseen..

Täs teil näin lopuks viel vähän runoutta rakkaat kullannuput <3

-----------------------------------------------------------------

Teit oikein ystävä ainoo,
kun luotani lähdit pois.
Sinun rintasi nuori ja lämmin,
minun rinnalla jäätynyt ois.

Kas maantiellä kalpea kukka,
lumipälvestä nostavi pään.
Mitä vuottelet kukkani vielä,
on aika jo painua pään.

Tuhat aatosta sieluni tunsi,
sen vaan minä muistaa voin:
oli tielläni kuihtunut kukka
ja sen peitoksi lunta ma loin.



//Eino Leino

-M

5 kommenttia:

  1. mä jo pelästyin markiisi rakas tota otsikkoa, mutta otsikon kohderyhmä onkin kaikki VR:n nimeä kantavat rakennukset yms, eikö ?
    -toine

    VastaaPoista
  2. :D OMG sä tosiaan luulet et mä oisin tota mieltä sen eilisen puhelun jälkeen? :D Vieläkin naurattaa!! Ps. 181 ;)

    VastaaPoista
  3. ai psalmi 181 ? :DDDD mitä ikinä yritätkään sanoa tolla numerolla, oot myöhässä.

    VastaaPoista
  4. Oote nii hyvii hei :D

    VastaaPoista
  5. No joo varsinkin, ku puhutaan keskenämme oman blogin kommentoinnissa :-----------------D

    VastaaPoista