keskiviikko 19. tammikuuta 2011

EH EH JOKU KOULU (Y)

Voi jaaaassssssterpsenmlijaäsd,aäd.,. Oon nyt koulussa ja kärsin vaikka oonkin vain pelkästään tanssiharjoitustunnin alkua odottamassa.... Nukuin taas "vähän" pommiin ja sen ansiosta mun wilmasta löytyykin ilmoitus kahden kurssin keskeytymisestä. No mut, ne kyl sit kerkee aina vetämään joskus ja jossain uusiksi, vaikka sit ööö siperiassa esikoulun oppitunneilla käymällä.

Eivaan, oon vähän epätoivoinen tän koulun suhteen, mut Luojankiitos se jatkuu ens syksynä jossain muualla kuin täällä nykyisessä opiskelupaikassani.

Jes, oon pian innoissani kun pääsen taas vähän danssailemaan, se on ihan törkeeen siistiä!! Tosin mun pari on vähän juro ja jäykkä mut se vaan lisää sitä mun innostusta tän asian suhteen.. :D Älkää kysykö miksi, niin se vain menee.
Eilen oli aika kivat treenit, tai no kivat ja kivat ( -.- ), mut tuli ainakin vähän tanssittua ja opin hei TANGON melkein kunnolla. Tai siis en kyl osaa sitä vielä melkein yhtään mut kyl se siitä sitten alkaa pikkuhiljaa veivaantumaan oikeille urille :)

Mä oon vähän huolestunut nyt, kuuntelin koko viime yön jotain KAIJA KOOTA, tää sen takia, että on olemassa eräs henkilö, joka mulle noita KK:n biisejä aina linkittelee ja sit ne vaan jää pyörimään päähän enkä saa unta ellen kuuntele niitä. Tää on ihan tyhmää, se tyyppi (tyttö) vaan kiusaa mua; se ihan salee tietää et mulla on jotain väpinöitä sen suhteen, mut ei kiusallakaan tee tätä tilannetta helpoksi mun kannalta, toisaalta se on täysin ymmärrettävää miettien tämän tytön viimeaikaisia parisuhdesekoiluja.
Oon vaan vähän kusessa, ja en tiedä että pitäiskö mun tehä tilanteelle jotain  ;o
Auttakaaaaaaaa :D Mikä näistä kolmesta vaihtoehdosta

a) Mä kerron tytölle mun tunteeni ja tällä ehkä säikäytän sen aika perustellisest (ehkä.... ehkä ei ;o )
b) Mä vihjailen sillee sopivasti ja hämmennän sitä taas, tai sitten ei
c) Mä pidän turpani tukossa ja jatkan sillee ku ennenkin

OK, nyt pitää valitettavasti lopettaa tää kirjoittaminen kun tunti alkaa jne, mut mä palailen illalla vielä kirjoittelemaan piiiiiiitkíiiiä tarinoita esim. siitä, kuinka mun saketin vuokraus sujui...... 8D BD


-Herra Markiisi

5 kommenttia:

  1. Mä kannata tota A vaihtoehtoo, sillä tunteista kannattaa puhuu.:)

    VastaaPoista
  2. anna sille muijalle tän blogin osoite, niin ei tarvitse sanoa mitään

    VastaaPoista
  3. Tunteista kannattaa aina puhua, siinä sä oot täysin oikeessa! :)
    PERSE mä en uskalla, ehkä nää tunteet menee ohi itsestään ni mun ei tarvi tehdä asian eteen yhtään mitään :o

    VastaaPoista
  4. Kerro niin ei ainakaan tarvii enää ahdistua! :D

    VastaaPoista
  5. Samaa mielt puhumine auttaaa.:)

    VastaaPoista