maanantai 28. maaliskuuta 2011

hevoset & peruutus ylämäkeen

WOW joo hei saatiin aikaan eka markiisiajelu tänään!! Tulin juuri kotiin ja oli ärsyttävää ajella pimeellä ku autoi tuli vastaan ni ei nähnyt mitään :( Mut siis joo saatiin tänään kuningasidea lähtee ajeleee ja mä oon ainaki hengissä kotona !!!!! mä pidän sitä jo suurena saavutuksena ku miettii minkälaisii kuolemanilmotuksii oltais tänää saatu aikaan.
Noi otsikon vihjaukset liittyy tietenki siihen osioon, jossa urosmarkiisi ajeli.

Käytiin eka jossain random paikassa, jonka maantieteellistä nimeä tai sijaintia koordinaateista puhumattakaan en tiedä. Sen jälkee ajettii jonnekki metsätielle ja markiisi pääsi ratin taakse :D SIT TULEE HEVONEN VASTAAN. Markiisil meni pupu pöksyyn ja piti vaihtaa paikkoja BD meitsi peruutti "levikkeelle" (lue: lumikasaan) ja sit huomattiin, et se vitun hevonen oliki kääntyny jonnekki sivutielle. BORING. No sit markiisi uusiks rattiin ja mentiin. Sit ajeltiin vähän siellä täällä ja jossain vaihees käännyttiin siel mettätiel ympäri ja markiisin piti ajaa eka alamäkee alas ja sit peruuttaa sitä YLÖS :D se oli tosi hauskaa ku yritin samalla opettaa markiisii ylipäätään ees ajamaan, ni heti pitää peruuttaa ylämäkeen, ja aika huvittava meteli siit syntyi :D sitte kohta mentiin jonneki helvetin viljankuivaamoon tms :D Täs eka vähä alkumaistiaisia.







Sit me alettiin vähä tööttäilemään siel jokapuolella. Ja huomattii vast iha lopuks et vittu siit kuuluuki järkyttävän kova ääni :DDDDDD Mehän oltii tööttäilty siel iltapimeellä jossai asuinalueilla yms ja peloteltu ihmisten koiria ja lemmikeitä, lemmiköitä, lemmikkejä ? mikä vvittu se on ? kuitenki, siit tuli mieleen, et nähtiin myös KETTU!!!!!! ku oltii PALAUTETTU mansikka kotiin, jonka kanssa käytiin mm. vanhalla sillalla ihastelemassa panelian ainoaa graffitia ja veteen uponneita esineitä, joista yhtenä mainittakoon polkupyörä. Ihailtiin myös ekopistettä ja ajettiin ympyrää ruumishuoneen takana. Kuullostaa niin friikiltä. Sitä se oli. Myös tupakansytytin meni vähän rikki ja se ei oo vieläkään pompannu sielt ulos näyttääkseen olevansa valmis sytyttämään markiisin tuleen. Huomattiin myös, et sumuvalot ei toimi.

 Täst kuvast löytyy se graffiti, jos tarkkaan kattoo. Mut sit ekopisteen vierest löyty kuitenki viel toinenki :(

Sitte nähtii monta (kaks) kissaa, joist yks oli ihan pieni pentu <3 mut me ei ehditty ottaa siit kuvaa. Vaik yritettiin kovasti. Mut ei siel pimees autos ees nähny hemmetti mitään. Juttu meni tällee, M: "KISSA!!!!!! AJA SEN PÄÄLTÄ!!!!!!!.............eiku se onki hei joku pieni pentu uiui vähän söpö hei hihihihihihihihehehhehihiii ihana pikku pentu"


Ni sillee. Ja sitte


En tiedä. Ajeltiin ja ajeltiin vähä. Ja saatiin varmaan myös aikaan pahennusta (tai markiisi sai ku se ajeli miten sattuu siel koulun pihalla) ku porukka yhtäkkii keräänty sinne parkkipaikalle kytikseen. Varmaa soitti poliisit. Mut ne ei koskaan saanu meit kiinni. Eikä ainakaa viel jouduttu putkaan. Mut tää oli vast hei eka ajelu, ni viel pahempaa on tulossa. Pää vähä särkee. Meen varmaa nukkuu. Kiitti hei ajelusta itse kullekin. Myös sille naiselle ja koiralle, jotka kääntyivät katsomaan, kun painoin tööttiä. Ja niille kahdelle heijastinliivien kera kulkeville jalankulkijoille, jotka kyttäsitte, kun ajoimme ohi. (Ei johtunut tööttäilystä, vaan moottorin kehräämisestä). Kiitos myös ylämäki, joka et päästänyt meitä ensimmäisellä yrittämällä ylitsesi, vaan pakotit meidät perääntymään alamäkeä lumikasaan ja sait markiisin kusemaan melkein housuihinsa. Kiitos nimeltämainitsemattomalle opettajalle, jolle varattua parkkipaikkaa ihailimme. Etunimi alkaa pirjolla. Kiitos möykyt ja kuopat, jotka melkein rikoitte autoni. Kiitos markiisi ja mansikka, jotka molemmat aiheetta käytitte tuulilasinpyyhkijöitäni. Kiitos jänis, joka kotimatkallani pelästytit minut lähes kuoliaaksi. Kiitos markiisin puhelin, joka toit valoa pimeään. Ja kiitos golf, joka jaksoit ehjänä kotiin asti.

TOIVOO järkyttävä kuva

2 kommenttia:

  1. hah upeeta :D sori vielä siitä tupakinsytyttimestä :<

    VastaaPoista
  2. ei se mua haittaa, oisin ihan yhtä hyvin iteki voinu tehä niin :DD kelailtiin vaan eilen ku yhtäkkii kauhee donkkis et vittu syttyyks tää auto palaa sen takii, mut sit markiisi laittoi nenänsä sinne sytyttimeen ja totes et ei se haju varmaan sielt tuu : D kyl se koko boksi vähän lämpes mut ei se ulos sielt tullu :D

    VastaaPoista