keskiviikko 9. helmikuuta 2011

HIENOSTOHERRAT & BAARTYYPIT

Heiiiiii taas pitkästä aikaa. Täällä kirjoittelee siis urosmarkiisi ( c(: )! Ensiksi erittäin suuret pahoittelut naaraspuoliselle markiisille siitä, että mä oon tässä lähiaikoina vähän jättänyt koko blogin sun harteille. Kiitokset kuitenkin siitä et oot postaillut aika ahkerasti ;)

Mul on aika kiva migreeni, joten en varmastikaan tee tästä kirjoittelusta kovinkaan pitkää...
Oon tosiaan vähän ollut hiljainen tän blogin suhteen. Suurin syy on stressi ja aika kiireelliset aikataulut, mun kaikki vapaa-aika menee vaan soittaessa.. :( Se on aika prceeeeeeeeeeestä ja oon ihan kyllästyny siihen.
Mut ei auta itku markkinoilla ei, ylihuomenna (perjantaina) pitäis mennä Järvenpäähän kamarimusiikkiperiodille ( juhlimaan, tosin siitä ei taida tulla yhtään mitään tietyistä syistä... -.- ) ja sitä ennen pitäis vielä harjoitella n. 50 sivua ulkoa :D En oo siis edes koskenut nuotteihin vielä.
No mut, kyl se siitä!

Ah, jeeeessssss Wanhat lähestyy ja mun aikataulut sotkeentuu entisestään :D Reilu viikko enää, ja sit ne onki jo kokonaan ohi! Mun pitäis perjantaina hakea mun saketti. Ootan sitä vähän kauhulla, en nimittäin muista jostain syystä (hirvee darra) minkä värisen sakettiliivin mä valitsin silloin sovituksessa.................... ;s

Ahh viime viikon torstai oli aika jees, mun piti lähtee Helsinkiin jo aamulla mut nukuin ihan vahingossa pommiin. Onneks mul oli tosi rento päivä ettei mitkään aikataulut mennyt sen vuoksi sekasin. Olin sit Helsingis joskus viiden aikaan iltapäivällä :D
Voi luoja, siel dösäs oli joku hirveen outo pappa.. Se oli tosi huvittava, ihan totta :D Sil oli melkein jokaises sormessa joku hirveen iso sormus, varmaan leikki jotain hienostoihmistä, tiedä sitä sitten. Se vaan istui siinä penkillänsä oikein ryhdikkäästi ja puristi kaksin käsin jalopuista kävelypuikkoansa. Sangen huvittava näky; tuulipukuinen hieno herra sormuksineen ja jalopuisine keppeineen. Mä en vieläkään tiedä et mikä sen ongelma oli kun sen piti lähes viiden minuutin välein kääntyä tuijottamaan mua. Sitä hei kesti koko sen matkan ( lähes neljä tuntia ) ja mul meinas mennä hermot :D
Sit ku se vihdoin ja viimein poistui bussista ennen mua, niin hän tulee ja vittu kiittää matkaseurasta. Mulla meni ns. pasmat sekaisin. Että sellainen tyyppi.. o:

Ah, torstai ilta menikin sit vähän juhliessa. Oli tosi kiva ilta ja kiitos hei näin jälkikäteen teille jotka olitte mukana seurueessamme ( :D ) mukana. Illan ehkä huvittavin asia oli se, että baarissa mua tuli iskemään joku erittäin hämärä tyyppi. Eipä napannut jostain syystä......... ;o

Voi luoja, seuraava aamu ei ollutkaan niin kiva, oltiin menty kaverin kämpille joskus 6 aikaan aamuyöstä. Mun alkoi pianotunti 09.30 ja meikä herää klo. 10.02 siihen et mun maikka soittaa mulle ihan helvetin kiukkuisena.. Voin sanoo etten oo koskaan herännyt niin nopeesti kuin silloin. Paitsi jos ei oteta huomioon päättäriviikonlopun jälkeistä aamua (markiiisi u know what i mean.........), mut siitä sitten lisää joskus toiste.

Menin sit tunnille puoltoista tuntia myöhässä. Hävetti hiukan. Sen voin kertoa :D
Kokonaisuudessaan viikonloppu oli erittäin sekava ja kiitos to -illan tapahtumien, mun pää ja ajatukset on taas entistä enemmän sekaisin... Onneks perjantai-ilta koittaa kohta ja silloin toiv. asiat selviintyy edes hiukan.

Nyt meikäpoika lopettaa kirjoittamisen ku alkaa tää hedari sumentaa jo näkökenttää..

-M

1 kommentti:

  1. Vai tällee, voi sua. ;) tais pappa olla ihastunu suhun! mitäs sulle muuten kuuluu, ku ei oo kuulunu

    VastaaPoista