lauantai 19. helmikuuta 2011

tiditti dittittii HEI

Kevään koitoksista 2/4 ja helpoimmat suoritettu. Wanhojen tanssit meni ihan jees ja jatkotki oli oikein rattoisat.. :D Jatkopaikan vessassa oli joku säiliö, joka oli täyttynyt, joten vessa oli tukossa. JES. No mökin vuokraaja tilas paska-auton sinne ja kohta se vessa toimi taas. Mut ei menny ku joku tunti ni se oli taas tukossa. Joten ulkohuussia sitten käytettiin. Tosin mä en käynyt siellä kertaakaan jäätymässä. Porukka tanssi pöydällä ja yks lasiki meni rikki, mut ei hämminkii. Lisäks juomia kaatu ainaki sata kertaa sinne puuparketille, joten se saattaa olla melko paisunut tänään, ku jotkut epätoivoiset siivoojat yrittää niitä siellä pestä. Mun käsittääkseni siel ei ollu edes imuria. Mut mähän oon nyt out of this business.

Nyt pitäis ehkä hyppii riemusta ku on loma, mut mul ei edes oo lomaa :D en tiä onks se huono vai hyvä juttu...
Mä lähen huomenna laivalle ryypp...tai siis pallomereen. Tiistaina olis autokoulun viiminen teoriatunti jonka jälkee pitäis varmaa pikkuhiljaa alkaa lukee niit juttuja. Ja markiisille tiedoks: AUTOKI ON JO TIEDOS, tosin sellane vanha rämä jonka kans ei välttämät kannata lähtee Nuorgamiin tai mihinkään pitkille ajeluille :D:D mutta tota kuitenki. Pääsee eteenpäin.
Ja ke-pe olis töitä. Lauantaina pitäis tehä yks saksan esitelmä. Ja johonki väliin viel ne filosofian lukemiset. Mut ei mitää. Voisin ehkä lukee tänään.
Nyt voisin vaa nukkuu. Markiisil taitaa olla tänään vast jatkot katkot.

Pääsin muuten kesätöihin. En usko et se on kauheen hohdokasta mut saapahan rahaa. Ei muuta. Lähen lenkille, moikka !
-A

ps. kuviaki olis jatkoilta yms. mut en viitti julkasta niitä täällä, yksikään ei ollut meinaan jukaisukelpoinen ku en viitti tyyppien naamoja sensuroida :---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti