keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

annika opettaa

koska olen kanatehtaalla töissä, ajattelin kertoa sielunkumppaneilleni pari vinkkiä!

1) Jos et saa sitä käsin irti, sitä ei tarvitse irroittaa. Mitä sitä turhaan puukkoa käyttämään? Sitäpaitsi pakkaajat (mm. mansikka) pitävät huolen varmasti siitä, että kelvoton materiaali ei päädy pakkauksiin.
2) Saksilla irti sivallettua oranssin kumihanskan palaa ei tarvitse etsiä lihan seasta, mikäli tällöin joutuisit äärimmäisten suoritusten eteen, mm. painamaan hätäseis-nappulaa, liikkumaan paikaltasi tai uhraamaan kätesi koneen syövereihin.
3) Jos et huomaa sitä tehtaassa, sitä ei todennäköisesti huomata lautasellakaan.
4) Jokaista luuta tai rustoa ei tarvitse irroittaa jos ei ehdi/halua, voi luottaa koneisiin (ja pakkaajiin), jotka myöhemmin ottavat fileet käsittelyihinsä.
5) Jos file on kauttaaltaan huono, eikä siitä voi leikata yhtä huonoa osaa pois, viskaa file suoraan suikale-osastolle.
6) Puukon kanssa työskennellessäsi käytä aina viillonestohanskaa.
7) Pese saappaasi saappaanpesukoneessa aina, kun tulet osastolle tai menet osastolta pois.
8) Älä syö purukumia tai säilytä/käytä muuta mahdollisesti hihnoille tippuvaa irtaimistoa tuotannossa.
9) Tiedä, mihin mollat ja altaat viedään työpäivän päätteeksi.
10) Kaiken tämän jälkeen, syö kanaa.

ja tää on vitsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti